De Mors 6, 7491 DZ Delden info@mooidelden.nl +31(0)74 - 37 61 922

Corona Nieuws

2020-03-30 14:00:29

Laatste info rondom het Coronavirus

Lieve mensen,

Langs deze weg willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken rondom het Coronavirus (COVID-19). De meest recente richtlijnen van overheid en RIVM zorgen voor drastische maatregelen binnen onze samenleving en bedrijfsleven.. In de noodverordening van de Veiligheidsregio Twente is besloten dat vakantieparken, campings en camperplaatsen weer open mochten.

Wat betekenen deze maatregelen voor onze camping.

Mensen die niet-recreatief in een chalet verblijven, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, verbouwing, echtscheiding of permanente bewoning, mogen blijven. Ook arbeidsmigranten kunnen blijven. Let op: de plaatselijke regels over permanente bewoning van vakantieverblijven in het kader van het bestemmingsplan, blijven gewoon geldig.

Recreatief en toeristisch verblijf is wel toegestaan. Dat geldt onder andere voor vakanties en gebruik van seizoensplaatsen.

Seizoensplaatshouders mogen wel hun seizoenplaats opbouwen, hun caravan brengen of de plek onderhouden en mogen hier verblijven. Uiteraard geldt ook bij deze activiteiten: niet met een groep en let op de eis van anderhalve meter afstand.

Bezoekers

zijn toegestaan mits ze zich houden aan de regels van rivm.

Gasten

Het welzijn van jullie staat voorop! Wij nemen o.a. extra hygiëne maatregelen voor jullie veiligheid, maar verwachten ook een verantwoordelijke houding terug van onze gasten. Is er een gezinslid verkouden of ziek? Blijf dan thuis! En houd uiteraard 1,5 meter afstand!

Receptie

De receptie is weer geopend

 Maandag tot met zaterdag  Van 9:00  tot  20 uur

via 074-3761922

Zondags  van 9 uur tot 20: uur 

Toiletgebouwen  zijn weer geopend volgens de nieuwe richtlijnen 

zwembad   er zijn momenteel gewijzigde openingstijden en kunt u per dag 1 muntje krijgen per persoon die gaat zwemmen 

openingstijden kunt u vinden op https://www.zwembad-demors.nl/openingstijden/

Ik heb binnenkort een vakantie geboekt bij Park Camping Mooi Delden , maar in verband met het Coronavirus wil ik mijn vakantie afzeggen. Krijg ik het geld terug?
Nee u krijgt uw geld niet terug. Indien u het verblijf wilt annuleren vanwege het coronavirus dan ontvangt u de verblijfskosten niet terug. Bij annulering zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing en dat betekent dat een deel of het geheel van de overeen gekomen prijs toch zal moeten worden betaald. Bepalend is het tijdsbestek tussen de datum van annulering en de geplande aankomstdatum; raadpleeg daarvoor artikel 6 van de Recron-voorwaarden. Mogelijk kunt u uw annuleringsverzekering aanspreken voor deze kosten. De Recron voorwaarden zijn te downloaden op www.hiswarecron.nl

Indien u een vakantie hebt geboekt op Park Camping Mooi Delden  dan geldt het volgende:

- Heeft u een vakantie geboekt? We bieden u aan deze gratis om te boeken naar een andere periode. Mocht deze periode duurder zijn dan hoeft slechts het prijsverschil te worden betaald. Het verplaatsen kan uitsluitend binnen de openingstijden van 2020.
- Wilt u van dit aanbod gebruik maken neem dan per mail contact met ons op.
- Wij kunnen ons voorstellen dat u ondanks ons aanbod toch wilt annuleren? Houdt u er dan rekening mee dat wij de algemene HISWA-RECRON voorwaarden hanteren.

Heeft u nog vragen?

Neem bij voorkeur per mail contact met ons op. Let op: wegens drukte kan een antwoord langer op zich laten wachten dan gebruikelijk.


Pas goed op elkaar!

Tot ziens,